Večer s Krešimirom Mišakom

Voditelj kultne emisije ''Na rubu znanosti'', Krešimir Mišak, nakon gostovanja u nekoliko bosanskohercegovačkih gradova, konačno dolazi i u Mostar, gdje će se 26.5.2018. godine, s početkom u 19h, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače družiti s mostarskom publikom.

Povod za večer sa ovim iznimnim voditeljem, glazbenikom, predavačem i spisateljem, promocija je njegovih knjiga, kao i proširivanje i upoznavanje posjetitelja sa različitim temama koje je imao priliku predstaviti u svojoj emisiji.

Na dosadašnjim predavanjima, svi prisutni predavanja su pratili bez daha i najbolje ih se može opisati kao uzbudljive, pune zapleta, šarma, sa pregršt novih informacija i spoznaja, poslije kojih ostajete promijenjeni, puni poleta i nade u ljude.

Nakon predavanja, svaki posjetitelj imat će priliku i upoznati legendarnog voditelja, kao i nabaviti jednu od njegovih knjiga.

Rezervaciju i kupovinu karata možete izvršiti svakim radnim danom na blagajni Kosače u periodu od 13h do 20h ili na broj telefona 063940584.