24.10.2019.

Predstava "Noć bogova" u Kosači

Predstava "Noć bogova", najizvođenijeg hrvatskog kazališnog pisca Mire Gavrana, koja  govori govori o prijateljstvu, ljubavi i vladanju, gostuje u četvrtak, 7. studenog 2019., u Hrvatskom domu hercega Stjepana Koače, s početkom u 20 sati .

Beogradski glumci Dejan Lutkić, Vojin Ćetković i Nebojša Ilić, glumački su trio snova koji pamtimo po njihovim grandioznim ulogama iz filmova i popularnih tv serija ('Montevideo, bog te video', 'Vratiće se rode', 'Zona Zamfirova' i dr...), kao i kazališnih predstava, ali rijetke su prilike da ih vidimo zajedno na kazališnoj sceni u istoj predstavi.

Predstava 'Noć bogova' je rađena po tekstu najizvođenijeg suvremenog hrvatskog autora Mire Gavrana, čija djela uvijek oduševljavaju i drže gledatelja u neizvjesnosti konačnog ishoda.

Predstava stavlja svoje junake na muke kojima su ljudi izloženi od kada žive u zajednicama. Čovjek je razapet između želje da uradi ono što osjeća da je pravedno i načina na koji mora da živi u svijetu i odnosi se prema moćnijima od sebe. Komad pokazuje kako moćniji od nas nikad nisu sigurni u našu ljubav, propitujući se vječno da li je ona samo iz interesa ili je iskreno.

Ulaznice se mogu kupiti na info pultu Mepasa i na blagajni Kosače.



<- Natrag na Novosti