20.04.2022.

Koncert Aleksandre Radović u Mostaru

Pop diva Aleksandra Radović zapjevat će nakon 4 godine ponovo pred mostarskom publikom na koncertu koji će se održati u četvrtak, 26. svibnja u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača , s početkom u 20h. 

Mostarski je koncert dio Aleksandrine proljetne mini-turneje u Bosni i Hercegovini, u sklopu koje će se dan iza koncerta u Mostaru, održati koncert u Sarajevu.   

Karizmatična pop diva  jedinstvenog i raskošnog glasa poznata je po svojim koncertnim izvedbama u kojima uvijek oduševi svojim emotivnim i snažnim interpretacijama, pa nema sumnje da će se za mostarski koncert, za koji su ulaznice prije nekoliko dana puštene u prodaju, ponovo tražiti karta više!

Aktualni studijski album Aleksandre Radović - „Predvorje života“ koji je osvojio publiku širom regije gotovo preko noći i dalje oduševljava njene fanove mnogim prelijepim i emotivnim baladama o ljubavi i patnji, uz Aleksandrin upečatljiv muzički stil. Upravo su s ovog albuma skinuti singlovi, a sada već i veliki hitovi „Ne, hvala“, „Živim bol“, „Gde ćeš ovu noć“ i „Ljubavi moja“. Aleksandrini vjerni fanovi na predstojećem će koncertu u HDHS Kosača, uz aktualne pjesme s albuma „Predvorje života“, imati prilike čuti sve velike hitove Aleksandre Radović koje je ova kantautorica i pjevačica iznjedrila tijekom bogate, dvadesetogodišnje karijere: “Čuvam te”, “Kao so u moru”, „Karta za jug”, “Čuvaj moje srce”, “Beskrajno”, „Bivši dragi”, “Živeo kraj”, “S tobom zauvek“ i mnoge druge.

"Aleksandra Radović  već je dugo miljenica publike diljem Bosne i Hercegovine, ali i regije, stoga nas veseli da je baš u Mostaru jedan od prvih koncerta nakon višegodišnje razdvojenosti od publike do koje je došlo zbog epidemije", poručili su organizatori.

Koncert Aleksandre Radović partnerski je podržao brand Lasta, koji je od nedavno ponovno na BiH tržištu, kao i mostarski City Hotel.

Ulaznice za predstojeći koncert Aleksandre Radović mogu se kupiti putem sustava kupikartu.ba i na blagajni Kosače.

Informacije o uaznicama možete dobiti na broj 063/940-584. 

 <- Natrag na Novosti