17.06.2015.

U Mostar stiže 'Igorov magični šou'

Predstava ''Igorov magični šou'' od 17.lipnja i 18.lipnja gostuje u Mostaru u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača. Predstave su zakazane za 20 sati.

Predstava ''Igorov magični šou'' je zabava za cijelu obitelj. Ovaj ''šou'' je više od pokazivanja mađioničarskih trikova.To je šou u kojem imate priliku vidjeti najaktualnije iluzionističke točke povezane dramskom radnjom punom neizvjesnosti.

Ako želite da se uvjerite da magija postoji ''Igorov magični šou'' je odlična predstava za vas i vaše najdraže.

Mađioničar Igor i ostali glumci se smanjuju, povećavaju, nestaju, teleportiraju s jednog mjesta na drugo. Golubovi i zečevi se stvaraju,nestaju, haljine u sekundi mijenjaju boju sve uz pomoć publike koja dolazi na scenu i tako sudjeluje u predstavi.

Igor mađioničar je dobitnik Grand prixa na VII Balkanskom kongresu mađioničara održanom u Solunu, ali i na kongresu mađioničara održanom u Mariboru. Radi se o najuspješnijem mađioničaru i iluzionisti nove generacije.

Predstava ''Igorov magični šou'' oborila je rekorde po gledanosti u Beogradu, Novom Sadu i ostalim većim gradovima u Srbiji.

Ulaznice za ''Igorov magični šou'' možete kupiti na blagajni Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača (svakim radnim danom od 10-13 sati i od 18-21 sati), te u Kući mode (Retro Home), Caffe Šetalište (bivša Kariola), te Caffe-bar Intermezzo.

 



<- Natrag na Novosti