14.04.2016.

"Đurologija" ponovo u Mostaru

Popularni glumac, redatelj i glazbenik Branko Đurić Đuro i producent Tomislav Kašljević , ponovno će nasmijavati mostarsku publiku, hit predstavom „Đurologija” , s kojom  nakon brojnih ovogodišnjih uspjeha kreću ponovno na turneju. Svi onI koji dosada nisu uspjeli doći kod Đure po svoju dozu smijeha, ali i za one koji ga žele ponovo vidjeti imaju priliku to 26. travnja u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače u 20 sati.

Novi autorski hit Branka Đurića - Đure, ''Đurologija'', trenutno je najgledanija predstava u cijelog regiji, a i šire. Naime, ''Đurologiju'' je u posljednja tri mjeseca pogledalo preko 40 000 ljudi, uključujući zemlje regije, Australiju, Kanadu, SAD i Skandinaviju. U svim gradovima i mjestima u kojima je predstavljena, ''Đurologija'' je izazvala veliki interes javnosti te se za svaki nastup tražila ulaznica više.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu ''Top lista nadrealista'' i ''Audicija'' , ''Đurologija'' donosi jednog novog, drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru koji kroz 90 minuta trajanja showa izvlači ono najbolje iz svakog gledatelja te mami osmijehe na lica.
Ovaj svojevrsni (anti)stand up show, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka Đurinih razmišljanja koja na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmijava, ali i nervira u današnjem životu. ''Na svakoj predstavi svi se prepoznaju u situacijama o kojima govorim. Bilo da se dotaknem jutarnjeg tuširanja ili vožnje tramvajem... na sceni demistificiram i sebe samog pa ljudima iskreno govorim kakve osjećaje imam, o čemu razmišljam, što me dekoncentrira, itd.'' kaže Đuro.

Prodaja ulaznica svakim danom (osim nedjelje) od 15:00 do 20:00 sati na blagajni HD HS Kosače. Cijena ulaznice za urnebesni  (anti)stand up show iznosi 20 KM.



<- Natrag na Novosti