26.08.2016.

Monokomedija Arijane Čuline „Ajme nama s njima“ u Mostaru

Novi stand up show splitske glumice, komičarke i spisateljice Arijane Čuline „Ajme nama s njima“, mostarska publika  će imati priliku vidjeti, u četvrtak, 08.09.2016. u 20.00 sati u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepan Kosače.

Nakon svojih poznatih komičarskih nastupa i knjiga (Što svaka žena triba znat o onim stvarima, Bolje se rodit bez one stvari nego bez sriće, Za Europu spremni, Kako sam posta faca: Od pizduna do tajkuna, Bluz Guz, Dvi-tri teške drame za umrit od smija …), Arijana nam je spremila novu, aktualnu porciju duhovitih, hrabrih i provokativnih priča koje se kriju pod nazivom „Ajme nama s njima“.

Dobrodošli su svi raspoloženi za malo smjeha i opušteno druženje, u kojem će najpoznatija hrvatska plavuša, bez dlake na jeziku, komentirati dnevne događaje, muško-ženske odnose, političke i ostale raznorazne teme iz svakodnevnog života. Ova komedija je namijenjena svima kojima se radije smiju nego tuguju nad apsurdima svakodnevnice…

Cijena ulaznice za monokomediju je 10 KM, a mogu se nabaviti od ponedjeljka na recepciji Kosače svakim radnim danom od 13.00 do 21.00 sat.



<- Natrag na Novosti