23.09.2016.

FPMOZ svečano promovirao 296 diplomanata

Promocija studenata koji su završili studij na Fakultetu prirodoslovno - matematičkih i odgojnih znanosti (FPMOZ) Sveučilišta u Mostaru održana je u petak u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru.

Diplome su dodijeljene za ukupno 296 diplomanata, od čega 139 magistara struke, 144 prvostupnika/bachelora te 13 viših sportskih trenera.

Dekan FPMOZ-a Mario Vasilj čestitao je diplomantima, roditeljima i profesorima na postignutom uspjehu. 

"Gotovo nigdje uspjeh nije tako očit kao u ovim prigodama: on je simbolziran diplomom i  manifestira se ozračjem koje svi zajedno ostvarujemo. Ovaj trenutak i ovo vaše postignuće često se u posljednje vrijeme omalovažava pričom o društvenim prilikama i diplomama koje se mogu dobiti: i ovako i onako i ovdje i ondje, ali dragi moji diplomanti, vi znate da iza ovih vaših diploma stoje godine rada, ustrajnost, znanje i vještine. I to vam nitko ne može uzeti", naglasio je dekan Vasilj.

"Vjerujemo da ćete i nadalje biti dio našega zajedništva i zauzimati se za istinske vrijednosti u našoj društvenoj zajednici te biti najbolji promotori našega Fakulteta", istaknuo je Vasilj.



<- Natrag na Novosti