10.01.2017.

Stand up comedy "S NOGU" Pedje Bajovića

Jedan od pokretača regionalne stand up comedy scene Pedja Bajović gostuje 31. siječnja u  Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača s cjelovečernjom predstavom pod nazivom „S nogu“ u 20 sati.

Predstava S NOGU* (*Sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije) je tematski solo show, a s kojim je Pedja Bajović je na svojojim regionalnim turnejama,  nasmijao preko dvije hiljade i isto toliko tisuća Srba, Hrvata, Bosanaca sa sve Hercegovcima Slovenaca i Crnogoraca… Ako se pitate zašto – zato što su svi oni u toj predstavi!

To je priča o nama danas. Nama, koji smo nastavili svoje živote tu – na ovim “našim prostorima”, u “regiji” ili “regionu”, Zapadnom Balkanu, u bivšoj Jugoslaviji… uglavnom – o nama sada i tu. Iako razdvojeni, neka od svakodnevnih iskustava su gotovo identična, dok su neka takva kao da su jedni na Zemlji, drugi na Mjesecu, a treći na Marsu… i tako dalje sve do nepriznatog Plutona.

Ulaznice možete kupiti svaki radni dan, od 13 do 20 sati na blagajni Kosače po cijeni 10 KM.

Još više pitanja i još manje odgovora dobit ćete u ovom druženju s Pedjom u trajanju od skoro dva sata. Uz sve to ćemo dodati malo politike, i ono malo tzv. domaće ekonomije, ponešto estrade i (nikada dovoljno!) sexa… i imate – S NOGU!

--

O stand-up komičaru:

Pedja Bajović je jedan od pokretača regionalne scene stand-up komedije i u svojoj desetogodišnjoj karijeri je obišao više od dvadeset zemalja svijeta te nekoliko stotina gradova. Nastupao je i na međunarodnom natjecanju stand-up komičara u američkom Seattleu te se predstavio na najpoznatijem svjetskom televizijskom kanalu za komediju - Comedy Central. Prošle godine je na dobio priznanje za najboljeg veterana stand-up komedije na manifestaciji Adria Comedy Awards u Skoplju.

 



<- Natrag na Novosti