23.03.2017.

Petar Grašo tri noći pjevao Mostarcima

Miljenik publike, kantautor velike emocije Petar Grašo, je tri noći zaredom,nastupio u velikoj dvorani HD Herceg Stjepan Kosača u Mostaru.

Naime, nakon što su se ulaznice za njegov prvi koncert rasprodale za nešto manje od sat vremena, organizatori su i njegov drugi koncert rasprodali za par sati, što je bio motiv da Grašo u Mostaru nastupi i treću večer, ponovno pred prepunom dvoranom u Kosači i ponovno pod generalnim pokroviteljstvom HT Eroneta.

Posjetitelji su uživali u energičnom nastupu neumornog Graše koji je večer ispunio svojim dugogodišnjim hitovima. Uz balade se slavila ljubav, no uz ritam pjesama kao što su 'Nevista' te 'Volim i postojim' cijela Kosača je bila na nogama.

Bile su to tri večeri u Mostaru ispunjene zabavnom glazbom, dobrim druženjem i pozitivnom energijom, a biti će teško nadmašiti ovakav, nezapamćen interes za koncert nekog izvođača, od ovog kojeg je probudio Grašo u Mostaru.

Grašo je na stage izašao uz taktove pjesme 'Šporke riči' što je izazvalo oduševljenje publike koja je ispunila dvoranu do posljednjeg mjesta. Koncert je nastavio uz hit iz prošle godine, 'Srce za vodiča', a publika je u nezapamćeno ushićenoj atmosferi kakva je vladala u Kosači uglas pjevala njegove hitove tijekom cijelog nastupa.

Uglas su se pjevale brojne njegove uspješnice od početka karijere do danas, a kroz priče između blokova pjesama prisjetio se svojih kolega s kojima je radio od Arsena Dedića, Đorđa Novkovića, Tončija Huljića, Olivera Dragojevića i drugih.

Prema izjavama pjevača ljubav između  njega i Mostaraca je obostrana.

 

 



<- Natrag na Novosti