21.09.2014.

Maksim Mrvica 8. listopada u mostarskoj Kosači

Maksim Mrvica, klavirski virtuoz koji je svojim crossover izvedbama osvojio svjetsku glazbenu scenu, 6. listopada počinje turneju po BiH u sklopu koje će održati četiri ekskluzivna solistička koncerta. Turneja će započeti u Zenici, 6. listopada koncertom u Bosanskom narodnom pozorištu, te se nastaviti 7. listopada u Sarajevu, koncertom u Bosanskom kulturnom centru. Dan poslije, točnije 8. listopada Maksim će održati koncert u Mostaru, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače, a 9. listopada u Tuzli, u Bosanskom kulturnom centru.
"Maksim Mrvica je doista veliki umjetnik i svjetska zvijezda, a publici u BiH će prirediti nezaboravne koncerte na kojima će predstaviti svojevrsnu retrospektivu svojih deset do sada objavljenih crossover studijskih albuma", najavljuje Tomislav Kašljević, producent bosanskohercegovačke turneje Maksima Mrvice koji je ovog ljeta organizirao i njegova dva uspješna koncerta u Hrvatskoj, u pulskoj Areni, te na zadarskom Forumu. Uvijek iznova zanimljiv i originalan Mrvica, u sklopu predstojeće turneje promovirat će i svoj aktualni album "The Movies", na kojem izvodi glazbene teme iz filmskih klasika i blockbustera, uz ostalo, popularne skladbe iz filmova: Kum, Rocky, Gladijator, Pirati s Kariba, Nemoguća misija, Amelie i drugih.
PRODAJA ULAZNICA ZA MOSTARSKI KONCERT MAKSIMA MRVICE NA BLAGAJNI KOSAČE,radnim danom od 10.00 do 13.00 i od 17.30 do 21.00 sat. DOBRO DOŠLI:)
 



<- Natrag na Novosti