03.10.2017.

Predstavljena monografija prof. dr. sc. Miroslava Tuđmana

Predstavljanje monografije "Druga strana rubikona - Politička strategija Alije Izetbegovića", autora prof. dr. sc. Miroslava Tuđmana, upriličena je, u ponedjeljak 2.10., u Mostaru pred velikim brojem posjetitelja. 

O knjizi su govorili saborski zastupnici Božo Ljubić i Željko Raguž, povjesničar Ivo Lučić, urednica Anita Šikić i autor knjige Miroslav Tuđman. 

Druga strana Rubikona donosi političku strategiju, filozofiju i doktrinu Alije Izetbegovića, osnivača SDA, prvog predsjednika tzv. Republike BiH i ratnog lidera bosanskih Muslimana.

Autor knjige, Miroslav Tuđman, koja je već izazvala burne reakcije i oštre komentare u političkom Sarajevu, izjavio je kako je Alija Izetbegović iz vlastite nedosljednosti izgradio politički narativ.

Organizatori su Hrvatski narodni sabor BiH, Hrvatski dokumentacijski centar Domovinskog rata u BiH i Udruge iz Domovinskog rata HVO-a. Suorganizatori događaja su Hrvatski dokumentacijski centar Domovinskog rata u BiH, Odjel za kulturu, medije, sport i informiranje HNS-a BiH i Udruge iz Domovinskog rata HVO-a. 



<- Natrag na Novosti