05.10.2017.

Predstava Ćiro odgođena za mjesec prosinac

Predstava " Ćiro"  Tarika Filipovića koja je bila predviđena za 10.listopada 2017. u HKD Herceg Stjepan Kosača u Mostaru je odgođena zbog tehničkih razloga. Novi termin igranja ove predstave je 13. prosinca 2017.

Za navedenu izvedbu vrijede sve ulaznice kupljene za otkazani termin.

Ličnost Ćire Blaževića inspirirala je Tarika Filipovića da publici nakon dugogodišnjeg prijateljstva s njim, da uvid u svoj doživljaj ovog duhovitog, osebujnog i neponovljivog nogometnog trenera.

Njegove se rečenice citiraju, njegovo slavno ''sine moj'' dalo mu je neizbrisiv osobni pečat, kao i njegova neposrednost, ali i ekscentričnost. "Ćiro" je Tarikov novi i originalan projekt kojeg zajedno s njim autorski potpisuje Antonio Gabelić, a producira ga Tarikov prijatelj i renomirani producent Tomislav Kašljević.

U ovoj sjajnoj monodrami, Tarik Filipović, inače strastveni nogometni navijač, progovara o tome što je Ćiro Blažević predstavljao za njega osobno kroz period odrastanja i sazrijevanja. Tarik Filipović jedan je od najpoznatijih glumaca naših prostora. Rođeni Zeničanin, sa svojim je predstavama Spektakluk i Magic Act Show u kojima je sudjelovao kao autor i izvođač, obarao rekorde popularnosti. Isto tako, s predstavom "Ćiro" u samo nekoliko mjeseci kako je predstava na turneji, Filipović je zaista ponovno dokazao da je majstor svog zanata.



<- Natrag na Novosti