24.11.2017.

Najveći kazališni hit Dame biraju gostuje ponovo u Mostaru

Jedna od najgledanijih i najzabavnijih predstava u regiji, u kojoj petorica mladića pokušavaju da postanu striperi u noćnom klubu i tako riješe svoje egzistencijalne i druge probleme, gostuju u subotu, 9. prosinca u 20 sati u HD HS Kosači. 

Jedna od najgledanijih i najzabavnijih predstava u regiji "Dame biraju", u kojoj petorica mladića pokušavaju da postanu striperi u noćnom klubu i tako riješe svoje egzistencijalne i druge probleme. 

Uz mučno svladavanje plesnih koraka, glavni junaci otvoreno pričaju i o svojim strahovima, problemima sa ženama, traženju i gubitku posla. Na kraju, ovi zgodni i uporni momci skidaju i plesne korake i garderobu, dovodeći atmosferu do usijanja. Pametan humor, izvanredne plesne točke i sjajna muzika sa obiljem svjetskih hitova, te neobičan striptiz- najkraći opis predstave Dame biraju za koju su karte danima unaprijed rasprodane, gdje god da gostuje.

Kakva atmosfera čeka publiku kad Dame biraju provjerite u subotu u Kosači!

Ulaznice za predstavu mogu se kupiti na blagajni Kosače, svaki radni dan od 13 do 20 sati. Informacije na broj 063 940 584.

 



<- Natrag na Novosti