15.01.2018.

The Frajle za Dan žena u Mostaru

Dan žena u Mostaru će biti u znaku popularnih The Frajli, koje pred mostarsku publiku stižu 8. ožujka u veliku dvoranu Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača.

 Četiri odlična vokala, dvije akustične gitare i glazbene obrade kojima publiku osvajaju od 2009. godine, njihova su posebnost koja ih izdvaja od ostalih izvođača na regionalnoj glazbenoj sceni.

Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča uspijevaju ono što mnogima ne polazi za rukom - na jednom koncertu publiku podjednako drže napetom izvodeći skladbe u širokom rasponu od rusko-romske glazbe, pa sve do aktualnih pop-rock pjesama.

Ponekad se čine kao kabaretska družina, dok svemu navedenom doprinosi njihova upečatljiva kostimografija, koja ih također čini različitima od ostatka izvođača.

Objavile su tri glazbena izdanja i osvojile brojna priznanja od publike I struke.

Ulaznice za njihov mostarski koncert su od danas u prodaji preko sustava kupikartu.ba I na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru.

Radijski pokrovitelj koncerta: RSG.

Sve novosti vezane za koncert možete pratiti na stranici organizatora https://www.facebook.com/PRimera.Mostar/?ref=bookmarks



<- Natrag na Novosti