08.02.2018.

Urnebesna komedija BALKANSKI SEX i GRAD – Čipka i čokolada

Najgledanija hit komedija Balkanski sex i grad – Čipka i čokolada gostuje, u četvrtak 15.03., u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače s početkom u 20 sati.

U predstavi glume: Ana Ćuk Katarina Korsa – Čupka, Jovana Jelovac Cavnić - Čarna, voditelj i muška zvjerka - Marko Dolaš, a redatelj je Stanko Holcer

Predstava je osmišljena kao BALKANSKI SEX i GRAD u kojem plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna kao dvije najbolje prijateljice pričaju o svojim iskustvima iz života. Uvijek aktualni muško-ženski problemi prikazani su u ovom scensko-glazbenom performansu.

Nasmijat te se uz “BALKANSKI SEX i GRAD“ uzbudljiv performans nastao na osnovu knjige „Čipka i čokolada” autora Danijela Božičković Radulović i Antileta Ana Živković , koji na duhovit način predstavlja mnoga pitanja koja muče suvremenu ženu i muškarca na Balkanu. Oni će na pozornici oživjeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koja nemaju kraja.

Američka serija ,,Sexi i grad " osvojila je cijeli svijet baveći se baš njima, a sad i naša regija ima nešto slično. Po uzoru na prijateljice iz New Yorka koje muke muče s muškarcima i glavne junakinje ove komedije, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje nerješive probleme, dok Marko Dolaš igra našeg Zvjerku.

Glavne junjakine ove komedije muke muče s muškarcima, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje nerješive probleme, Čupka je sretno udana, majka troje djece, a Čarna je još uvijek slobodna i traži čovjeka svoga života.

Njih dvije vode potpuno drugčije život ,a ipak se savršeno razumiju.

Osmišljena je kao komična priča u kojoj dve najbolje prijateljice, plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna, razmenjuju svoja iskustva iz života i razgovaraju o uvijek aktualnim muško-ženskim problemima. Glumci na pozornici oživljavaju sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među parovima koja nemaju kraja. Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje ”nerješive” probleme, dok Zvjerka, Marko Dolaš tumači lik zgodnog zavodnika.

Trajanje: 80 minuta bez pauze

Prodaja ulaznica svaki radni dan na blagajni Kosače, od 13 do 20 sati. Informacije na broj 063/940-584.



<- Natrag na Novosti