12.03.2018.

NAJAVA: Anđelka i hit predstava "Šta me snađe?"

Jedna od najpopularnijih glumica u regiji, koju je publika na Balkanu upoznala preko hit serije ''Andrija i Anđelka'', Anđelka Prpić nastavlja bosanskohercegovačku turneju s predstavom ''Šta me snađe?'' u velikoj dvorani  Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače, 6. travnja s početkom u 20 sati.

Masovna monodrama, predstava u kojoj igra 12 različitih likova, pisana je namjenski za Anđelku. Autorski je potpisuje jedan od najpoznatijih scenarista danas, Nebojša Romčević, a rediteljski je uobličio Branko Đurić - Đuro.

''Nema tu neke pretjerano egzotične priče. Jednostavno sam kao neko ko je dosad radio serije i TV projekte, poželjela da 'upoznam svoju publiku', a predstava je za mene oduvijek bila i san i pustolovina. Snovi postaju stvarnost samo ako ih slijedimo, a razlika između sna i pustolovine je što sam se usudila da kažem 'da' izazovu. Tada sam i okupila profesionalce u svom poslu, da 'šteta bude što manja'', istaknula je Anđelka Prpić.

Predstava „Šta me snađe?“ nije monodrama, nije ni stand - up, već  jedna interaktivna suvremena komedija koja zabavlja gledatelje na sofisticiran način. U predstavi Anđelka demonstrira svoj posebni talent i pokazuje cijelu lepezu šarmantnih karakterističnih likova koji plijene pažnju i dižu ritam predstave od početka do kraja.

Ulaznice za predstavu ''Šta me snađe'' su u prodaji u sustavu kupikatu.ba i na blagajni Kosače svaki radni dan od 13 do 20 sati.



<- Natrag na Novosti