21.09.2018.

Koncert Sergeja Ćetkovića ponovo u Mostaru

Nakon više rasprodanih i fenomenalnih  koncerata, Sergeja Ćetkovića  će  ponovo dočekati i ljubav mostarske publike!

U sklopu regionalne, odlično posjećene turneje  Sergejevi brojni obožavatelji će u subotu 13.10.2018.  u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače od 20 sati zajedno sa svojim omiljenim pjevačem uživo moći pjevati bezvremenske hitove „Pogledi u tami“, „Prsten na sto“, „Prokleta bila“, „Korov“, „Zar je kraj“ „Nek te ljubav dočeka“ ili posljednji „Oči nikad ne stare“.

Sergejevi koncerti izvor su pozitivne energije koja se teško opisuje riječima, a lako upija dušom, stoga ne čudi što vjerni obožavatelji iznova dolaze na svaki njegov nastup. Protekla je godina za Sergeja bila uistinu impresivna godina – proglašen je regionalnim izvođačem godine na CMC festivalu održanom u Vodicama, izdavačka kuća Croatia Records objavila je album „The Best of Collection“ s njegovih 17 najvećih hitova, a koncertna turneja „Moj svijet“ ostavlja neopisiv dojam na desetke tisuća Sergejevih fanova po čitavoj regiji. Ni u 2018. godini nema odmora za Sergeja koji je publiku opet oduševio odlično prihvaćenim singlovima „Istine i laži“ te duetom sa slovenskom pjevačicom iznimnog glasa Janom, „Bar da odeš“. 

Ulaznice možete kupiti na balagajni Kosače, svaki radni dan od 13 do 20, te na info pultu Mepas Mall-a.<- Natrag na Novosti