17.10.2018.

Koncert Tomislava Bralića & Klapa Intrade u Mostaru

Najavljujemo koncert Tomislava Bralića & Klapa Intrade u Mostaru, 22.11.2018. godine u HD hercega Stjepana Kosače, s početkom u 20.00 sati za sve ljubitelje klapske pisme u Mostaru i Hercegovini.

Od osnutka 1985. do danas klapa Intrade se mnogobrojnim uspješnim nastupima potvrdila kao jedan od najpopularnijih vokalnih sastava u Hrvatskoj. Ljepotu dalmatinskoga klapskoga pjevanja njeni su članovi s velikim entuzijazmom pronosili i izvan granica Hrvatske.

Prvoj se postavi 1986. pridružio Tomislav Bralić, koji je svojim vokalnim umijećem i specifičnim baritonom zvuku klape Intrade dao i danas karakterističnu i prepoznatljivu notu.

U posljednjih nekoliko godina nastupaju na festivalima zabavne glazbe na kojima, zbog specifične interpretacije dalmatinske pjesme njihovog člana Tomislava Bralića i klape u cijelosti, dobivaju laskava priznanja i nagrade.

Jedna od prekretnica u njihovoj karijeri bio je nastup s pjesmom “Ne damo te pismo naša”, a svaka pjesma u izvedbi ovog sastava sadrži snažnu emociju koju na nastupima prenose svojoj publici.

Svojim emotivnim pjesmama “Vilo moja”, “Ne znam sto me tebi vuče”, “Da te mogu pismom zvati”, “Zora bila” i mnogim drugim oduševit će i publiku u Mostaru koja će zasigurno uživati u klapskoj pjesmi.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Kosače, svaki radni dan, od 13 do 20 sati.

Sve informacije vezano za ulaznice možete dobiti na broj +387 63 940 584



<- Natrag na Novosti