19.11.2014.

GODIŠNJI KONCERT MOSTARSKIH MAŽORETKINJA

MOSTAR - Mostarske mažoretkinje će u petak, 29.studenoga 2014. godine  u 20.00. održati 12. samostalni koncert Mostarskih mažoretkinja . Koncert će se održati u velikoj dvorani doma Herceg Stjepan Kosača.
Na koncertu će se kao i dosadašnjih godina predstaviti svi timovi Mostarskih mažoretkinja – naši prvi timovi će izvesti svoje koreografije s kojim su osvojili brojna odličja na Državnom i Europskom prvenstvu 2014.godine , a naravno predstavit će se i sve naše članice, od onih najslađih i najmlađih pa sve
do naših najstarijih članica. Kao i svake godine na našim koncertima imamo i nama drage goste kao i mnoge specijalne točke iznenađenja.
Ove godine smo zaista ponosni što ćemo kao specijalnog gosta večeri po prvi u Mostar dovesti našeg francuskog menadžera Florian-a Virgili-a. Naime , Mostarske mažoretkinje su upravo zahvaljujući njemu redovne sudionice najboljih Europskih karnevala . Tako smo ove godine gostovale u Francuskoj
metropoli Parisu, posjetile Barcelonu te bile dio najatraktivnijih festivala Europe.
Gosti koncerta biti će i Hrvatska glazba Mostar, mlada pjevačica Danijela Čuljak, Čapljinske mažoretkinje,Zumba fitess instruktorica Ana Marić zajedno sa MM te Plesni klub Let's dance. Koncert će biti jedan kolaž plesa, pjesme naših gostiju te kao i svake godine prožet sa nezaobilaznim točkama iznenađenja . Cijena ulaznice je 5 KM . Ulaznice možete kupiti ponedjeljkom od 18.30 -21.30 u HD Kosača , zatim 28.11. u 19.00 u HD Kosača ,kao i na redovnim treninzima mažoretkinja i na sam dan koncerta. Pokrovitelji: Grad Mostar, Hrvatski dom Herceg Stjepan Kosača,Sportski Savez Grada Mostara.
Donatori koncerta su: Cvjećarna Masline,Motel Emen , Restoran Radobolja ,a glavni medijski pokrovitelj Radio Dobre Vibracije kao i Mostarska Panorama Radija HB.



<- Natrag na Novosti