21.12.2018.

Mališani uživali u trodnevnoj Božićnoj bajci HT Eronet-a

Mostarski mališani uživali su u Božićnoj bajci koja se održava u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače.   Organizatori događaja HD HS Kosača i Narodna knjižnica uz potporu HT Eroneta su ove godine posjetiteljima ponudili mnoštvo sadržaja, zabave, glazbe i odličnog raspoloženja.

Prvog dana događaja održana je Božićna maštaonica na temu ''Božića s Milenom Jukić Bandić'', te radionica „Božićni štapić“ – Kako biti Mažoretkinja?''.

HT Eronet „Božićna bajka" u Kosači, nastavljena je promocijom slikovnice književnice Sonje Škobić „Čarobna tajna" te dodjelom paketića za djecu djelatnika HT Eroneta.

Posebni gosti književnog druženja na predstavljanju „Čarobne tajne" bila su djeca iz mostarske Osnovne škole za djecu s posebnim potrebama, koje je HT Eronet darivao paketićima. Uime djece, njihovih roditelja i djelatnika, zahvalila je ravnateljica Maja Mustapić.

Uslijedila je predstava „Božićna priča" Lutkarskog kazališta Mostar, a potom je Djed Božićnjak podijelio paketiće i fotografirao se s najmlađima.

Večer je bila rezervirana za Baku Mrazicu u koju se pretvorila prof. dr. Vida Sreta Žuljević, i u blagdanskoj čitaonici podijelila „Darove od srca" koje je sama osmislila.

Posebnu čar „Božićnoj bajci" dale su Mostarske mažoretkinje koje su, u ulozi vilenjakinja, pozdravljale male i velike goste.

Zadnji dan Božićne bajke  mališani su uživali u  predstavi  „Bajka o dobrom vitezu“ u izvedbi Malog teatra Mostar.

Ulaz za sve programe „Božićne bajke“ je bio besplatan.<- Natrag na Novosti