08.01.2019.

Hit komedija "MetoDa za brak" u Mostaru

Kako da brak ne (p)ostane mrak i kako bračne neprilike pretvoriti u nove prilike, a sve to riješiti uz ogromnu dozu zabave, otkriva predstava MetODA za brak Hit teatra, koja će se naći pred mostarskom publikom u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače, 15. veljače u 19.30 sati.

Hit teatar donijet će u Mostar humor koji lako dopire do mnogih, a posebno onih s bračnim iskustvom. 
U 70-minutnoj komediji lepršavog i zaraznog humora, prepunoj dobro poznatih situacija iz muško-ženskih odnosa, kod bračne je savjetnice kao gospodin Mikić pomoć potražio popularni Zlatan Zuhrić Zuhra, a zvijezda ‘Večernje škole’ i ‘Zločeste djece’ na užarenom se stolcu „bračne ordinacije“ našao između dvije vatre, svoje bolje bračne polovice koju igra talentirana Matea Elezović i opasne doktorice Petre Težak, ženskom tandemu kojem nije zajednička samo bajkovita plava boja kose, već izraženi smisao i glumački žar za komediografskim. Redateljica je Iva Srnec, dramaturginja Nina Horvat, a zanimljivo je dodati da su Matea Elezović i Petra Težak završile Glumu u Splitu. Elezović je, dodajmo, osnivačica i umjetnička voditeljica Hit teatra koji uspješno djeluje već četiri godine. "MetODA za brak", puni dvorane gdje god se izvodi. Generalni pokrovitelj predstave je  DR.WOLZ -CH-OSKAR d.o.o Sponzori su Caffe slatičarna Aldi Mostar, Cvjećarna Masline, Noćni klub Drugi način, Shankly s pub Mostar. Medijski pokrovitelji su Bljesak info, Hercegovina Info i RDV.

Ulaznice se mogu kupiti svakim radnim danom, od 13 do 20 sati na blagajni HD HS Kosača. Ranije kupljene ulaznice vrijede za novi termin izvođenja.



<- Natrag na Novosti