20.05.2019.

18. Večernjakov pečat u Kosači

Odbrojavamo sitno do finala manifestacije Večernjakov pečat i izbora Osobe godine u BiH te pobjednika u kategorijama, koja će se održati, 22. svibnja, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače, s početkom u 20 sati.

Zdravko Čolić potvrđen je kao glazbenik koji će nastupiti na 18. Večernjakovu pečatu. Najveća zvijezda s ovih prostora, čovjek koji je punio najveće svjetske dvorane, tako će napuniti i dvoranu hercega Stjepana Kosače.

Kako Večernjakov pečat na sceni nikad nema jednog pjevača nego i više njih, onda možemo otkriti da će na Večernjakovu pečatu zapjevati i neprikosnoveni kralj dijaspore Mate Bulić. Čovjek koji je gotovo četiri desetljeća na sceni, ove godine vraća se na Večernjakov pečat podignuti atmosferu na najviše.

A na pozornici će im se pridružiti i još neke dame iz svijeta glazbe. Među njima je diva koju je Večernjakov pečat, praktički, promovirao još kao djevojčicu anđeoskog glasa, a danas je žena koja osvaja regiju. Radi se o Ilmi Karahmet iz Kiseljaka koja gradi svjetsko ime. Ona je 2014. na Večernjakovu pečatu bila “zvijezda godine”
Na pozornicu Večernjakova pečata popet će se i publici zapjevati Mia Dimšić, apsolutna pobjednica na prošlogodišnjem Porinu, na kojem je, od mogućih devet, osvojila čak šest nagrada i pobijedila u trima najvažnijim izborima Porina.

I ove godine planiran je jedan od najvećih crvenih tepiha u Europi kojim će prodefilirati mnoštvo poznatih osoba iz BiH, zemalja okruženja, ali i Europe i svijeta. Također, cijelom ulicom od zgrade Večernjeg lista do Kosače prodefilirat će i najljepše Večernjakove mažoretkinje iz Mostara, Širokog Brijega, Tomislavgrada, Gruda i Kiseljaka.

Kao što je i proteklih godina Večernjakov pečat do zadnjeg odlikovala tajanstvenost i efekt iznenađenja, ono što se pokazalo dobitnim ne treba mijenjati pa će neke stvari ostati iste. Međutim, da je spektakl zajamčen, kao i uvijek dosad, to je sigurno.

 

 



<- Natrag na Novosti