18.11.2019.

Glumac Ivan Ožegović nasmijao mostarsku publiku

Smijeh, smijeh i smijeh... Tako se u najkraćim crtama mogla opisati humoristična monodrama '10 pjesama koje su označile kraj ljubavnog života mladog bjelovarskog glumca Ivana Ožegovića.

Ovom romantičnom predstavom Ožegović je, u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosači, mostarskoj publici pokazao, u petak 15. studenog 2019., da je odličan glumac ali i scenarist, redatelj i producent.

Predstava je romantična komedija koja tematizira odnos glazbe i ljubavi, koje su označile "kraj njegovog ljubavnog života" u nadasve energičnoj izvedbi.

Riječ je o monodrami o muškarcu koji prolazi kroz različite životne faze, a pjesme koje sluša veže uz situacije i djevojke u koje je zaljubljen. Ivan duhovito i pametno progovara o odrastanju, djevojkama, glazbi, ljubavi i prijateljstvu, ali i o vječnoj potrebi ljudi za pripadanjem i pronalaženjem vlastitog identiteta.

Budući da predstava govori o rock-supkulturi te normama, vrijednostima i obrascima ponašanja pripadnika ove supkulture, bila je bliska mladima.<- Natrag na Novosti