25.11.2019.

Grand cirkus na ledu: Ukrajinski umjetnici na granici mogućeg

 Nakon nastupa pred više od 200 milijuna gledalatelja u više od 50 zemalja svijeta, čuveni  INTERNACIONALNI CIRKUS NA LEDU, u okviru  europske turneje gostuje, 05. prosinca 2019. u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosači, s početkom u 20 sati.

Grand cirkus na ledu priređuje spektakle na ledu, čiji umjetnici izvode cirkuske točke na granici mogućeg, modernim akrobacijama i pomaknutim granicama ljudskih mogućnosti, svakom posjetitelju provocira maštu i budi emocije. Predstava u Mostaru se održava u sklopu njihove nove europske turneje pod nazivom „Black & White“.

Preko 40 umjetnika klizanja ukrajinskog Grand cirkusa, moćnim kostima, dinamičnim i vrtoglavim cirkuskim točaka na ledu uz posebne svjetlosne i zvučne efekte, u potpunosti opravdavaju epitet “spektakla”,  očaravajući publiku širom svijeta.

„Grand“ cirkus na ledu je 1989.godine osnovala renomirana cirkuska porodica Saveliev, a 2002.godine je dobio specijalnu nagradu UNICEF-a za razvoj cirkuske umjetnosti.

Ulaznice po cijenama od 10 i 15 KM mogu se kupiti od 27. studenog, na blagajni Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača, svaki radni dan, od 13 do 20 sati. Informacije na telefon: 063/940-584.

Video na linku: https://www.youtube.com/watch?v=ITqZMxUgazM<- Natrag na Novosti