21.01.2020.

Promocija knjige Hercegovka godine Daniele Škegro

U HD Kosača u Maloj dvorani 23.01.2020. četvrtak s početkom u 18:30 sati zakazana je promocija knjige Hercegovka godine naše Daniele Škegro  u kojoj su objedinjene biografije, popraćene fotografijama svih pobjednica i finalistica projekta “Hercegovka godine” 2019.

Mostar je vidio i doživio veliki broj promocija, ali ovu kakva nas očekuje u četvrtak sasvim sigurno još nije vidio. Organizatorica još drži u tajnosti cijeli program, a i bolje da je tako jer onda sve što se dogodi na promociji neće biti neko iznenađenje.

Predstavljanje knjige bit će još jedna prigoda da se prisjetimo svih pobjednica i finalistkinja ovog prestižnog natjecanja, a nestrpljive su i same pobjednice i sudionice projekta.

Projekt “Hercegovka godine” dobio je svojevrstan pečat.
Riječ je o knjizi “Hercegovka godine”, u kojoj su objedinjene biografije, popraćene fotografijama svih pobjednica i finalistica projekta “Hercegovka godine” 2019. jer svaka od njih doprinijela na svoj način promociji pozitivnosti, dobrote i svih vrijednosti naše Hercegovine.

Nema nikakve sumnje da nas očekuje još jedna divna mostarska večer nakon koje će grad, kao i cijela Hercegovina biti bogatiji za još jednu knjigu kao uspomenu na veliki projekt koji će postati tradicionalan i natjecanje koje će se s nestrpljenjem čekati cijele godine.



<- Natrag na Novosti