28.02.2020.

Premijera dokumentarnog filma o Krešimiru Keti Bandiću

U četvrtak 5. ožujka u 19 sati u Velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače  bit će premijerno prikazan dokumentarni film o prerano preminulom nogometnom vrataru Krešimiru Bandiću Keti. 

U filmu o Keti govore članovi njegove obitelji, prijatelji, treneri, suigrači iz njegove karijere te pripadnici navijačkih skupina Ultras i Škripari koji su na poseban način cijenili Ketu kao igrača i čovjeka.

Produkciju filma radila je RTV Herceg Bosne, a autor istoga je Albert Pehar.

Mladi vratar Krešimir Keta Bandić (23) preminuo je 05. ožujka 2019. godine od posljedice infarkta. Bandić je u ponikao u mostarskom Zrinjskom, iz kojeg je otišao u Široki Brijeg početkom 2018. godine.

Ova vijest šokirala je sve u Hercegovini, ali i cijeloj BiH koji su s velikim poštovanjem govorili o uzornom mladiću sportskih manira.

Film će trajati 40-ak minuta, a u njemu su sudjelovali Ketini roditelji, djevojka, kolege nogometaši, prijatelji. Prema riječima autora filma Alberta Pehara, film je jako emotivan, a u njemu će biti prikazane dosad nikad viđene snimke, pune anegdota s treninga gdje je mladi vratar bio predvodnik u šalama među igračima.

Ulaz je slobodan!



<- Natrag na Novosti