15.03.2021.

Komedija Vla Vla Vlajland u izvedbi Ecije Ojdanić osvojila publiku

Hit komedija Vla Vla Vlajland cabaret izvedena je u četvrtak na velikoj sceni mostarskog Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače.

Mostarci su imali čast vidjeti urnebesnu predstavu zagrebačkog kazališta Moruzgva pod redateljskom palicom Ivana Lea Leme s neponovljivom Ecijom Ojdanić u naslovnoj ulozi.

 Predstava kazališta Moruzgva - 'Vla-Vla-Vlajland cabaret', zapravo je nastavak hit koprodukcije kazališta Kerempuh i kazališta Moruzgva – 'Cabaret preko veze'. U tom je cabaretu posebnu simpatiju publike privukao je lik Vlajne čistačice koja se na posebno smiješan način borila za svoju egzistenciju i u toj borbi doživjela razne spoznaje atipične za vlastitu stereotipnu poziciju. Naravno, sve u svrhu zabave i pouke publici.

Narodnu feministicu i zdravorazumsku heroinu, koju je maestralno utjelovila Ecija Ojdanić, sudbina je odvela u Njemačku. Ova epizoda njezinih pustolovina prati kulturološke nesporazume i melodramatske zavrzlame koje su je snašle u toj zemlji snova mnogih gastarbajtera.<- Natrag na Novosti