27.05.2022.

Aleksandra Radović oduševila mostarsku publiku

Pop diva Aleksandre Radović oduševila je u četvrtak publiku u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosači. Kako je i najavila ova pjevačica, bilo je to glazbeno putovanje koje će se dugo pamtiti. 

Aleksandra Radović se u Kosaču vratila nakon četiri godine i koncertom u Mostaru otvarila svoju mini bosanskohercegovačku turneju.

Pjevačica čije jedinstvene vokalne sposobnosti gotovo uvijek publiku ostavljaju bez daha, pjesme s aktualnog albuma ''Predvorje života'' premijerno je izvela uživo po prvi put u cijeloj Bosni i Hercegovini, jer zbog epidemije nije imala prilike održavati koncerte od 2018. godine. Premijerno su se tako nizale pjesme s aktualnog albuma 'Predvorje života', a to su ''Ne hvala'', ''Živim bol'', ''Gde ćeš ovu noć'' i ostale. 

Aleksandra je u Mostar stigla s punom postavom svog benda i s novom koncertnom set listom, koja uključuje neke stare pjesme koje odavno nisu bile izvođene.  Popularna pjevačica i kantautorica na svojim se koncertima uvijek maksimalno ''daje'', što je hercegovačka publika uvijek izuzetno cijenila, a tako je bilo i ovoga puta.

Bez sumnje, Aleksandrin povratak u Kosaču nakon 4 godine bio je emotivno glazbeno iskustvo i za nju osobno, a posebno za mnogobrojne fanove koje ima u Hercegovini.



<- Natrag na Novosti