07.11.2022.

Zoran Kesić u Mostaru

Zoran Kesić će svoj nastup prvi put imati 12. prosinca u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača u Mostaru, s početkom u 20 sati.  Popularni kritičar i voditelj emisije „24 minuta“ predstavit će se sa svojom priredbom “Priče i pesme”. 

Zoran Kesić, jedno je od najpoznatijih TV lica u Srbiji i jedan od najcjenjenijih satiričara i humorista u regionu bivše Jugoslavije. Autor je kompletnog scenarija za svoj nastup što samo po sebi nije garant kvaliteta, ali je bar garant da je sve njegovo i da ga niko neće tužiti za plagijat i krađu.

“Priče i pesme” je humoristička priredba koja kombinuje elemente stand up komedije, pozorišta, improvizacije, kabaretskog programa sa izvođenjem pjesama i interakcije sa publikom.  

U svojoj priredbi, Kesić na zabavan, satiričan i oštar način obrađuje teme poput politike, korupcije, religije, nacionalnih mitova, penzionera, muško ženskih odnosa, umijetnosti, medija I društvenih mreža. Kesić se poigrava sa stereotipima, balansira na granici politički korektnog, ne plašeći se da u satiričnom maniru otvori i najbolnije teme.

Za svaki nastup u drugoj državi autor priprema dio materijala namijenjen baš toj državi i gradu u kome nastupa.

Ulaznice možete kupiti u Kosači i na svim prodajnim mjestima kupikartu.ba



<- Natrag na Novosti