30.11.2022.

Adventska izložba Srednje građevinske škole

Srednja građevinska škola Jurja Dalmatinca Mostar sa zadovoljstvom najavljuje otvaranje adventske učeničke izložbe koja će se održati u galeriji „Rondo“ u Hrvatskom domu Herceg Stjepana Kosače u četvrtak 1. prosinca 2022. godine  u  12 h.

Na izložbi pod nazivom „Arhitektonska geometrija u Adventu“ će biti predstavljeni radovi učenika izvedeni kao dio nastavnog procesa. Među radovima imat ćete priliku vidjeti adventske kućice, vijence i ostale božićne dekoracije.

Svi radovi su pokazatelji uspješne suradnje naših profesora i učenika, njihovog talenta, kreativnosti i usvojenog znanja. Izložba je prodajnog karaktera.

Zakoračimo zajedno u čarobno blagdansko razdoblje i pružimo podršku našim mladim kreativcima i našoj školi. Radujemo se vašem dolasku. Izložba ostaje otvorena do 3. prosinca. Podsjećamo škola nudi sljedeće smjerove: Građevinski tehničar visokogradnje, Dizajner unutrašnje arhitekture- interijera, Tehničar geodezije i geoinformatike, Računalni tehničar u graditeljstvu, Tehničar<- Natrag na Novosti