31.03.2023.

Koncert Petra Graše u Kosači

Veliki kantautor i pjevač Petar Grašo ponovno se vraća na mostarsku pozornicu, ovaj put na Uskršnji ponedjeljak, 10.04.2023.

Megahit pjevač rasprodao je čak tri koncertna dana za redom u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača kada je nastupao posljednji put 2019. godine. Tada je vladao poseban interes popularno nazvan “Grašomanija”.

Petar je punio i mnogo veće dvorane i pozornice diljem regije od svog posljednjeg nastupa u Mostaru, izbacio je i nekoliko ultra popularnih hitova, a i nedavno je dobio nagradu Cesarica “Bestseller” za izvođača s najvećim brojem prodanih koncertnih ulaznica. 

O Graši je uglavnom sve rečeno i poznato, pa ga nije potrebno posebno opisivat ni predstavljat publici, već samo napomenuti da svi one koji žele s Grašom u glas zapjevati njegove najnovije pjesme požure na blagajnu HDHS Kosača po svoju ulaznicu.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Kosače i putem sustava kupikartu.ba.

Partneri koji su podržali koncert su: Sarajevski kiseljak i City hotel. Grašo je ovom prilikom poručio da je za njega svaki novi susret s publikom iz ovih krajeva s kojom se već dobro poznaje i odavno voli uvijek posebna sreća i užitak, te da se veseli ovom koncertnom nastupu i novim uspomenama koje će stvoriti zajedno sa svojom publikom. 



<- Natrag na Novosti