11.04.2023.

Queen Real Tribute dolazi u Mostar

Jedan od najboljih tribute bendova na svijetu, Queen Real Tribute dolazi u Mostar! Bend koji svojim fantastičnim zvukom i energičnim nastupom istinski podsjeća na slavni britanski sastav na čelu s legendarnim Freddiejem Mercuryjem, nastupiti će 25. travnja 2023. u 20 sati u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosači.

Od svog nastanka do danas, ovaj bend je nizao fantastične uspjehe. Održali su niz koncerata širom Europe, čime su se našli na mapi svijeta i dobili mnoga priznanja te stekli veliki međunarodni ugled. Počele su se nizati veće turneje.

Na primjer, u Brazilu su imali 70 koncerata na 4 turneje, dok su u ljeto 2012. godine nastupili u Beogradu pred nešto više od 60 tisuća ljudi.

Način na koji Queen Real Tribute pristupa pozornici donio im je status najboljeg Queen tribute benda na svijetu. Današnju postavu ove grupe čine pjevač Ivan Ristanović, Nenad Bojković na gitari, basista Ivan Đerfi i bubnjar Radoš Ćapin.

Želite li doživjeti ponovno oživljene hitove poput "I Want to Break Free", "Under Preassure", "Don’t Stop Me Now" i "Bohemian Rapsody" kojima su se Freddie Mercury i Queen trajno upisali u povijest kao jedan od najvažnijih rock bendova svih vremena, požurite na blagajnu Kosače, svaki radni dan, od 13 do 18 sati ili preko Kupikartu.ba.

 



<- Natrag na Novosti