11.04.2023.

The Frajle stižu u Kosaču

Šarmantne The Frajle će održati koncert, 25. svibnja 2023. godine u Hrvtaskom domu hercega Stjepana Kosače, s početkom u 20 sati.

Nema mjesta u kojem ovaj poznati glazbeni bend nije svirao i nema publike koja nije pjevala i plesala uz njih. Njihova nova pjesma "Neka, neka" nalazi se na vrhu mnogih top lista, a kada su nastupi u pitanju uvijek se traži karta više. Frajle svojim posebnim nastupima publici daju priliku da budu aktivni dio njihovog performansa.

Jedan su od najtraženijih bendova širom regije, a ovaj put nastupaju u Bosni i Hercegovini i to u Tuzli, Sarajevu i Mostaru.

Publika će imati priliku uživati u najvećim hitovima i pjesmama uz koje se pleše, zaljubljuje i voli. Jer šta bolje pokloniti od "Ljubav na dar"... 

Ulaznice u prodaji na porti Kosače svaki radni dan od 13 do 18 sati. Informacije na broj 063/940-584.

Nema mjesta u kojem ovaj poznati muzički bend nije svirao i nema publike koja nije pjevala i plesala uz njih. Njihova nova pjesma "Neka, neka" nalazi se na vrhu mnogih top lista, a kada su nastupi u pitanju uvijek se traži karta više. Frajle svojim posebnim nastupima publici daju priliku da budu aktivni dio njihovog performansa. Jedan su od najtraženijih bendova širom regije, a ovaj put nastupaju u Bosni i Hercegovini i to u Tuzli, Sarajevu i Mostaru. Publika će imati priliku uživati u najvećim hitovima i pjesmama uz koje se pleše, zaljubljuje i voli. Jer šta bolje pokloniti od "Ljubav na dar"... 

 



<- Natrag na Novosti