28.04.2023.

Komedija "4 poze- sretan svršetak" u Mostaru

Strastvena, surova, iskrena i sexy hit komedija, koja bez dlake na jeziku progovara o odnosima muškaraca i žena, te svih onih koji se tako osjećaju.

Komedija "4 POZE - SRETAN SVRŠETAK" premijerno pod pokroviteljstvom kompanije HT ERONET dolazi u Mostar, u četvrtak 11.5.2023 u dvoranu HD HS Kosača.

Predstava koja će vas nasmijati do suza i koja na doista osebujan način progovara o ljubavi, te otkriva zašto ona može biti tako ubojito smiješna.

Može li jedna zagorska Julija šarmirati komesara JNA kako bi joj dopustio da posjeti svog voljenog Romea i mogu li jedna „obična“ trudnoća i brdo praksitena stati na put karijeri mlade TV voditeljice? Kakve veze imaju jedan torzo s Pantovčaka, gay avantura i potencijalne zaruke? I kakva sudbina čeka Nju i Njega, koji su svoj put započeli seksom, a završili na čaju od mente?

Omnibus sačinjen od pet isprepletenih priča, ispričan dinamikom i humorom koji će publiku držati bez daha, okreće se oko pitanja ljubavi te pruža svima zanimljiv komad koji nudi s jedne strane zabavu i okidač za zarazne salve smijeha, a s druge strane scensko preispitivanje pitanja međuljudskih odnosa kroz brojne realne, ali i nerealne situacije.

Karakteri koji plijene svojom pojavom, osebujan stil i urbani humor, osnovica su za ovaj novi kazališni hit koji bez mistificiranja istražuje muško-ženske odnose, ne štedeći ni tabu teme.

Borko Perić, Katarina Baban, Petra Kurtela i Filip Detelić nadaleko su poznati na našoj sceni, a u ovoj dinamičnoj predstavi možete ih vidjeti u ulogama u kakvima ih još nitko nije imao priliku vidjeti.

Ulaznice po cjeni 20 KM i 25 KM (VIP) možete kupiti od srijede 26. travnja na blagajni dvorane “HD HS Kosača” svakim radnim danom od 12 do 18 sati ili putem online portala www.kupikartu.ba.<- Natrag na Novosti