26.11.2018.

Ovacijama ispraćeni glumci predstave "OtpisaNE"

Predstava 'OtpisaNE' Kazališta Moruzgva gostovala je, 25. studenog, u Velikoj dvorani HD HS Kosači. Predstava je nastala u koprodukciji s Gradskim kazalištem - Scena 'Gorica' prema tekstu Renata Baretića i u režiji Nikole Zavišića
U glavnim su ulogama Ksenija Marinković, Ecija Ojdanić, Erna Rudnički i Slavko Sobin.

'OtpisaNE' uz naglašavanje komičnih situacija donose i uvid u priču mladog sirijskog migranta Hassana koji je koji je uslijed neočekivanih okolnosti uletio u životni prostor ksenofobne i razočarane Snježane, njezine poduzetne i pune razumijevanja za bližnje kćeri Hrvojke, te dokone zavodnice u pokušaju, susjede Milke.

Slavko Sobin koji tumači Hassana povodom jubilarne izvedbe kaže kako je ovo prva predstava u kojoj je glumio koja je doživjela ovakav uspjeh u samo pola godine te ističe kako mu je iznimno drago što je predstava tako dobro prihvaćena od strane publike.

Uz Slavka Sobina i Eciju Ojdanić, glumački tim čine i Ksenija Marinković i Erna Rudnički, a obje poručuju kako su im velika čast i zadovoljstvo glumiti s takvim glumcima te su neizmjerno sretne što su dio ovakvog umjetničkog tima. Erna posebno poručuje da želi svim svojim kolegama glumcima ovakav projekt.

Mostarska publika je s velikim ovacijama ispratila predstavu kazališta Moruzgva.<- Natrag na Novosti