27.09.2019.

Marko Škugor raspjevao i oduševio mostarsku publiku

Jedan od najboljih tenora u Hrvatskoj šibenski slavuj Marko Škugor održao je  koncert za pamćenje u četvrtak navečer u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru. 

Marko je mostarskoj publici poklonio najljepše stihove i melodije Dalmacije. Pjevao je zajedno s publikom   "Dalmatinska vilo, "Taman si mi mira „Kad mi dođeš ti“, „Zlato moje, ružo moja, moja ljubavi“, „Moje zlato“, „Sve ću preživit“, „Nije u šoldima sve“, „Srce južnjačko“, „Oči boje lavande“, „Uvik isti“...

U iznimnom kontaktu koji je ostvario s publikom,  Škugor se prisjetio i nekih posebno dragih ljudi, koji su obilježili njegov životni put i karijeru, poput –  legende hrvatske glazbe Olivera Dragojevića i Vinka Coce.

Nakon uspjeha koji je postigao sa zadnjim albumom "Samo s tobom sam upoznao ljubav" i hitovima s tog albuma poput dueta s legendarnim Oliverom Dragojevićem u istoimenoj pjesmi "Samo s tobom sam upoznao ljubav", "Ako projdemo" i "Za tebe bih učinio sve", ovaj talentirani dalmatinski pjevač ne prestaje oduševljavati. 

Pjevači su na svojim nastupima, često svjedoci najljepših momenata u životima mnogih ljudi, a tako je bilo i sa "kraljom prvih plesova" Markom Škugorom koji je sinoć, zajedno sa svojom publikom, uživao u prosidbi mladog para iz Mostara.

Škugor je priredio još jedan veličanstven nastup za sve ljubitelje njegovih balada.



<- Natrag na Novosti