29.09.2019.

Kaliopi turneju započinje koncertom u Mostaru

Kaliopi u okviru svojih jesenjih koncerata u listopadu stiže u Bosnu i Hercegovinu gdje će imati priliku za novi susret sa svojom publikom. Turneja započinje 04.10 u Mostaru koncertom u dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače, s početkom u 20 sati.

Prepoznatljiva po isključivo moćnoj i emotivnoj interpretaciji, kao i posebnoj energiji i šarmu koje donosi na sceni i velikim brojem hitova kao što su „Bato“, „Kofer ljubavi”, “Znam da te volim”, ,,Melem”, ,,Crno i belo”, “Vučica”, ,,Poželi”, “Nevinost”, „Mrvica“, „Oprosti“, „Rođendan“, „Presuda“ i mnogi drugi, ova dama na svakom svom koncert ostvari poseban fluid sa publikom koji traje do sljedećeg susreta.

Kaliopi, sa svojim sjajnim bendom koji je prati na sceni, za sve ljubitelje dobrog zvuka pripremila posebno koncertno uživanje, a to i sama kaže:

“Jako sam uzbuđena zbog koncerata koji me očekuju! Moja imaginarna LOKOMOTIVA, koja tijekom koncerta postane realnost, obvezuje me da putujem dalje i da što više radosti unesem u srcima onih koji pjevaju sa mnom. Dragi moji, spremite se da zapjevamo zajedno!”

Ulaznice za koncert su u prodaji na blagajni Kosače, od 13 do 20 sati, svaki radni dan i u online sistemu kupikartu.ba.

Producent turneje je Agencija “Zeus” iz Tuzle.



<- Natrag na Novosti