01.10.2019.

Počela prodaja ulaznica za hit predstavu "Brodolomke"

Nova hit predstava "Brodolomke"  u koprodukciji uspješnih Kazališta Moruzgve iz Zagreba i Ludens Teatra iz Koprivnice, gostuje 10. listopada u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače, s početkom u 20 sati.

„Brodolomke su dirljiva i tragikomična priča o četiri žene zarobljene na jednom mjestu. Iako različitih životnih priča, sudbina ih poveže na najneobičniji način. Stvaraju se novi životni obrasci kroz učenje o sebi, dok ih sve povezuje ovisnost. Ovisnost kao odgovor na život, kao posljedica puta kojeg su odabrale.

Zamislite samo što biste vi napravili da ste zatvoreni u četiri zida sami sa sobom? A što bi tek napravili da ste u nemogućnosti suočiti se sami sa sobom zatvoreni s još troje koji se traže? Biste li pjevali? Biste li plesali? To naše žene rade.

One u nesreći pokušavaju otkriti novi život, svojstveni put i možda promijeniti sudbinu. Je li sudbina zaista zapisana ili zaista imaš izbor? Nevjerojatne transformacije, glumačko autorstvo i vještina, ples i pjesma, duhovitost i neposrednost.

Četiri vrsne glumice i jedan glumac, kroz situacije pune gorkoga humora, glazbe i plesnih brojeva, publiku vode na putovanje od naizgled nespojivih krajnosti do priče o prihvaćanju, razumijevanju, prijateljstvu i oprostu.

U predstavi glume vrsni glumci: Anita Matić Delić, Sanja Milardović, Nataša Kopeč, Lada Bonacci i Sven Šestak.

Predstava je osvojila i brojne nagrade:

– Daria Lorenci Flatz za najbolju žensku ulogu u predstavi „Brodolomke“ na Bobijevim danima smijeha 2018.,
– Nagrada za najbolju predstavu u cjelini za predstavu „Brodolomke“ na Bobijevim danima smijeha 2018.
– Nagrada Zlatni zub za predstavu „Brodolomke“ na 12. Zlatnom zubu 2019.

Ulaznice za hit predstavu po cijeni 15 KM  u prodaji na blagajni Kosače, svaki radni dan, od 13 do 20 sati. Informacije na broj 063/940-584.



<- Natrag na Novosti