Posljednje novosti

 • Studenti iz svijeta na praksi u Kosači

  Osam studenata iz Azerbejdžana, Brazila, Italije, Poljske, Rusije, Rumunjske i Estonije, po svom dolasku u Mostar, proveli su anketu među mladim Mostarcima koja je, kako je rečeno na konferenciji za novinare, pokazala kako među njima vlada...

  Detaljnije

 • Svjetski poznati arhitekt održao predavanje u Mostaru

  U Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača u ponedjeljak je održano predavanje na temu 'Timen and material', a svoje izlaganje na ovu temu iznio je jedan od najpoznatijih japanskih i svjetskih arhitekata - Kengo Kuma.

  Ovo javno...

  Detaljnije

 • Njemački gimnazijalci u vreloj mostarskoj noći

  Orkestar Big-Band elitne njemačke glazbene gimnazije Humboldtschule održao je u srijedu navečer jazz koncert na ljetnoj terasi Hrvatskog doma "Herceg Stjepan Kosača" u Mostaru.

  Koncert prijateljstva organiziran je povodom...

  Detaljnije

 • Najava: Humanitarni koncert na Otvorenoj sceni Kosače

  U organizaciji Odjela za iseljeništvo Hrvatskog narodnog sabora Bosne i Hercegovine a pod visokim pokroviteljstvom predsjedatelja predsjedništva BiH, predsjednika Hrvatskog narodnog sabora i HDZ BiH dr. Dragana Čovića i...

  Detaljnije

 • „Most koji grli obale“

  Grad Mostar će 3. i 4. srpnja ove godine svečano obilježiti desetljeće od kada je područje Starog mosta Starog grada Mostara uvršteno na listu svjetske baštine UNESCO-a.

  Tako će se 3. srpnja u Gradskoj vijećnici...

  Detaljnije

Sljedeći događaji

Oglašavanje